Kerst 2020.

 

Het wordt een kerst voor in de boeken, de kerst van 2020. We organiseren al een tijdje geen kerkdiensten meer en ook de kerstnachtdienst en oudejaarsdienst komen te vervallen. Zoals u hebt kunnen lezen hebben we het nog geprobeerd met een alternatieve kerstavondviering buiten, maar ook dat is niet gelukt.

Toch willen we een klein stukje kerst bij u in de huiskamer brengen. Hieronder een overdenking van Janni. Bertha heeft een kerstgedicht ingesproken. Helga en Jannie hebben 8 kerstliederen ingespeeld. We hopen u zo toch een beetje het kerstgevoel te kunnen geven.

Kerstoverdenking van Janni Doeven.

Kerstgedicht

Ere zij God.

                             

Nu daagt het in het Oosten.

 

De herdertjes.

                               

Stille nacht.

 

Eer zij God in onze dagen.

 

Midden in de winternacht.

                                     

Er is een roos ontsprongen.

 

Luid klokjes klingelingeling.