Stiltedienst vrijdagavond 6 mei om 19.30 u.

Vrijdagavond 6 mei is er weer een stiltedienst. We beginnen met stil worden, de uiterlijke stilte ervaren en het op je in laten werken van de ruimte. De stiltes worden afgewisseld en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, die passen in een sfeer van rust en stilte. Het kan heel bijzonder zijn om met een groep mensen stil te zijn. Samen stil zijn is ook een ander beleven dan stil zijn wanneer je alleen bent. Het samenzijn kan de stilte die er is verdiepen. Tijdens deze stiltedienst zal Jolande van Luijk (kunstenares Feest van de Geest) een mandala leggen met wie daaraan graag mee wil doen. Iedereen die behoefte heeft aan stilte – of gewoon stil aanwezig zijn in een mooi kerkje – is van harte welkom! De aanvangstijd is 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 20.15 u. Welkom!