Stiltemeditatie vrijdagavond 14 augustus om 19.30 u.

Vrijdagavond 14 augustus is er een stiltemeditatie in het kerkje te Wapserveen, Oosteinde 31. We beginnen met stil worden, de uiterlijke stilte ervaren en het op je in laten werken van de ruimte. De stiltes worden afgewisseld en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, die passen in een sfeer van rust en stilte. Het kan heel bijzonder zijn om met een groep mensen stil te zijn. Samen stil zijn is ook een ander beleven dan stil zijn wanneer je alleen bent. Het samenzijn kan de stilte die er is verdiepen. Iedereen die behoefte heeft aan stilte – of gewoon stil aanwezig zijn in een mooi kerkje – is van harte welkom! Als je het fijn vindt om een bankje o.i.d. mee te nemen, doe dat vooral. Aanmelden hoeft niet. De aanvangstijd is 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 20.15 u. Welkom!