Zondag 23 aug. gez. dienst in Diever met om 9.00 ontbijt!

Gezamenlijke dienst met ontbijt

Zondag 23 augustus belooft weer een bijzondere gezamenlijke dienst te worden. Aan de laatste gezamenlijke dienst bewaren wij goede herinneringen. Allereerst was er het gezamenlijke ontbijt. In de dienst zelf verraste Jiun Hogen roshi, van Zen Center Noorder Poort, ons met haar kijk op de gulden regel ‘behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden’. Haar presentatie en ook haar prachtige kledij maakten veel indruk. De klanken van Rob Verheul op de hang gaven de luisteraars de gelegenheid om alles nog eens dieper op zich in te laten werken, een mooie combinatie van woorden en muziek.

Zondag 23 augustus is de gezamenlijke in Diever een ook dan is er om 9.00 uur een ontbijt. Dit keer zal de imam Ahmed el Hag ons zijn visie vanuit de Islam op de bovengenoemde gulden regel laten horen. In verband met de nodige boodschappen is het verzoek om je voor 19 augustus op te geven bij Nico Riegman (n.riegman1@kpnplanet.nl of tel. nr. 344534). Vervoer kan worden geregeld, bel dan Bertha Doorten, tel. nr. 321236.