Welkom

Welkom op de website van de dorpskerk in Wapserveen. Fijn dat u onze site bezoekt. Ons kerkje is gelegen aan de doorgaande weg in Wapserveen, Oosteinde 31. Van oorsprong is het kerkje vrijzinnig hervormd en sinds het ontstaan van de PKN een protestantse gemeente. Eens in de twee weken is er op zondag om 10.00 u. een dienst. Op deze website vindt u informatie over het kerkje en haar gemeente. Wij hopen dat u hier kunt vinden wat u zoekt. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in de kerk voor kerkdiensten en/of andere activiteiten. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet die aan ons te stellen via het tabje CONTACT. Wij zien u graag nog eens weer!

De PKN gemeente Wapserveen heeft een vrijzinnige geloofstraditie, zoals deze in Drenthe een bekende traditie is. Of dit nu nog een uitgesproken signatuur is van de gemeente moet in het midden worden gelaten. Feit is dat die signatuur wel een openheid met zich mee heeft gebracht. De kerkelijke gemeente wordt ervaren als een open, vriendelijke en informele gemeente, waar een ieder zich thuis kan en mag weten. Een gemeente die streeft naar een zo groot mogelijke betrokkenheid bij onze leefwereld in het algemeen en het dorpsleven in het bijzonder.

Eerstvolgende diensten:

Zondag 12 april om 10.00 u. Palmpasen  Mw. Janni Doeven om 11.00 u. kinderprogramma
Vrijdag 19 april om 19.30 u.
Goede Vrijdag  Mw. Janni Doeven
Zondag 20 april om 10.00 u. Pasen m.m.v. Saxofoonensemble VCE Westerveld   Mw. Janni Doeven Koffie/thee na afloop
Zondag 5 mei om 10.00 u. Dialectdienst m.m.v. Bertrand Pragt en Arend Oosterveen. Koffie/thee na afloop