Stiltemeditatie woensdag 24 augustus

Woensdagavond 24 augustus is er een stiltemeditatie in de dorpskerk van Wapserveen, Oosteinde 31. We beginnen met stil worden, de uiterlijke stilte ervaren en het op je in laten werken van de ruimte. De stiltes worden afgewisseld en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, passend bij de zomer en het tijdstip van de dag. Inmiddels weten ook diverse mensen van buiten Wapserveen het kerkje te vinden. Na afloop is het mogelijk een kopje koffie of thee te blijven drinken. Iedereen die behoefte heeft aan stilte – of gewoon stil aanwezig zijn in een mooi kerkje – is van harte welkom! Aanmelden hoeft niet. In de kerk zijn kussentjes aanwezig. De aanvangstijd is 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 20.15 u. Welkom!