Handwerkexpositie in het najaar

Het laatste weekend van september 2020 was er een expositie in onze kerk van het werk van ‘Meester Stukker’. In dat weekend werd ook het idee voor een volgende expositie geboren: een handwerkexpositie. Het idee kwam van Roelie Luning. Wapserveen kent een aantal voortreffelijke handwerksters, die de prachtigste werkstukken hebben gemaakt. Al die prachtige werkstukken, die in diverse huiskamers hangen of staan, verdienen het om door een breder publiek te worden gezien. Het plan is om het weekend van de oogstdienst, 13 en 14 november, een handwerkexpositie te houden in onze dorpskerk. De dames van de handwerkgroep hebben vast wel ideeën over de inrichting van deze expositie en uiteraard zijn er hulpvaardige handen vanuit de kerkenraad. We kijken ernaar uit!