Expositie ‘Meester Stukker’ 26 en 27 september

EXPOSITIE

Tekeningen van ‘Meester Stukker’, hoofdonderwijzer van de basisschool in Wapserveen van 1975 tot 1995.

 

De meeste (oud-)Wapserveners herinneren zich Herman Stukker als ‘Meester Stukker’. Herman was van 1975 tot 1995 hoofdonderwijzer aan de basisschool van Wapserveen. Naast onderwijzer was Herman ook een bevlogen tekenaar. Zijn vrouw, Jannie, speelt een keer per maand op het orgel tijdens de kerkdienst in de dorpskerk van Wapserveen. Zo ontstond het idee om in de kerk een expositie te organiseren met de tekeningen van Herman. De expositie is geopend:

zaterdag 26 september  13.00 – 17.00 u.
zondag 27 september  11.00 – 16.00 u.

‘Meester Stukker’ zal zelf ook een deel van de genoemde tijden aanwezig zijn.

*Uiteraard nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht.