Kerk open

Ondanks het feit dat de Coronamaatregelen per 1 juni wellicht worden versoepeld, heeft de kerkenraad toch besloten om voorlopig geen kerkdiensten te verzorgen in deze onzekere tijd. Veiligheid en gezondheid vinden we te belangrijk. Wel willen we de kerk op een aantal momenten openstellen. Er is dan eventueel de mogelijkheid tot gesprek, maar ook om gewoon even van de rust en stilte te genieten. Dat zal zijn op zondagmorgen van 10.00 – 11.30 uur en op woensdagmiddag  van 14.00 – 16.00 uur. Er is  dan altijd iemand aanwezig. Op zondag probeert Janni Doeven  (onze voorgangster) er zoveel mogelijk te zijn. Hier volgen de data van openstelling:

elke woensdagmiddag vanaf 10 juni t/m eind augustus van 14.00 – 16.00 uur.

op zondag 14 juni, 28 juni, 12 juli, 26 juli, 9 augustus en 23 augustus van 10.00 – 11.30 uur.

Iedereen is van harte welkom!! Wanneer de situatie verandert, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten.