Stiltemeditatie vrijdag 6 april om 19.30 u.

Vrijdagavond 6 april is de tweede stiltemeditatie van dit jaar in het kerkje te Wapserveen, Oosteinde 31. We beginnen met stil worden, de uiterlijke stilte ervaren en het op je in laten werken van de ruimte. De stiltes worden afgewisseld en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, passend bij het voorjaar en het tijdstip van de dag. Steeds vaker komt het voor dat we ook mensen van buiten Wapserveen mogen verwelkomen! Na afloop is het mogelijk een kopje koffie of thee te blijven drinken. Iedereen die behoefte heeft aan stilte – of gewoon stil aanwezig zijn in een mooi kerkje – is van harte welkom! Aanmelden hoeft niet. In de kerk zijn kussentjes aanwezig. De aanvangstijd is 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 20.15 u. Welkom!