Stiltemeditatie vrijdag 13 oktober om 19.30 u.

Vrijdagavond 13 oktober is er een stiltemeditatie in het kerkje te Wapserveen, Oosteinde 31. We beginnen met stil worden, de uiterlijke stilte ervaren en het op je in laten werken van de ruimte. De stiltes worden afgewisseld en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, passend bij de tijd van het jaar en het tijdstip van de dag. Afgelopen augustus mochten we ook diverse mensen van elders verwelkomen! Dit jaar is het mogelijk om na afloop een kopje koffie of thee te blijven drinken. Iedereen die behoefte heeft aan stilte – of gewoon stil aanwezig zijn in een mooi kerkje – is van harte welkom! Aanmelden hoeft niet. In de kerk zijn kussentjes aanwezig. De aanvangstijd is 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 20.15 u. Welkom!