Stiltemeditatie vrijdagavond 18 augustus om 19.30 u.

Vrijdagavond 18 augustus is er een stiltemeditatie in het kerkje te Wapserveen, Oosteinde 31. Voor wie benieuwd is: we beginnen met stil worden, de uiterlijke stilte ervaren en het op je in laten werken van de ruimte. De stiltes worden afgewisseld en ondersteund door rustige muziek en korte teksten, passend in de sfeer van dit tijdstip van de dag. Het kan heel bijzonder zijn om met een groep mensen stil te zijn. Samen stil zijn is ook een ander beleven dan stil zijn wanneer je alleen bent. Het samenzijn kan de stilte die er is verdiepen. Nieuw is dat we dit jaar na afloop de mogelijkheid bieden om een kopje koffie of thee te blijven drinken. Iedereen die behoefte heeft aan stilte – of gewoon stil aanwezig zijn in een mooi kerkje – is van harte welkom! Aanmelden hoeft niet. In de kerk zijn kussentjes aanwezig. De aanvangstijd is 19.30 uur. Het duurt tot ongeveer 20.15 u. Welkom!